Top Blogs

Wednesday, July 17, 2013

Home » » Gambar Datuk K Tanpa Baju Mencetuskan Kontroversi dari Datuk Siti Nurhaliza

Gambar Datuk K Tanpa Baju Mencetuskan Kontroversi dari Datuk Siti Nurhaliza

Siti-Nurhaliza-Dan-Suami1Siapa yang tidak mengenali artis yang cukup popular di Malaysia sehingga kini iaitu

Datuk Siti Nurhaliza. Baru – baru ini gambar  datuk K senaman tanpa baju yang telah diambil olehnya dan dimuatnaikan di akaun Instagram Datuk Siti Nurhaliza , kini menerima tamparan kritikan yang hebat dari peminat-peminatnya.

Gambar yang dimuatnaikan itu merupakan gambar suami tercinta yang sedang senaman angkat berat tanpa memakai baju. Gambar yang dikongsi ini dipercayai dimuatnaikan pada bulan mulia iaitu bulan ramadhan. Apakah yang ingin diwar warkan oleh Datuk Siti tentang gambar tersebut, adakah siti nurhaliza ingin berkongsi kepada peminat bahawa bentuk badan Datuk K kini semakin mengamcam? Atau Datuk Siti pula teruja melihat aksi suami tercintanya itu?
9267814781 d503a1874c o Gambar Datuk K Tanpa Baju Mencetuskan Kontroversi dari Datuk Siti Nurhaliza
Namun, gambar ini mendapat beberapa komen negatif daripada segelintir peminat Datuk Siti dan ada antara mereka menasihati penyanyi tersebut agar menghormati bulan Ramadhan.

9267814981 b033a6398c o Gambar Datuk K Tanpa Baju Mencetuskan Kontroversi dari Datuk Siti NurhalizaPenulis berharap Datuk Siti dapat nyahkan gambar tersebut dari instagram nya untuk menghormati bulan Ramadhan.

Sumber

No comments:

Post a Comment

Popular Artikel dari AC

Iklan Berbayar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...