Top Blogs

Tuesday, July 23, 2013

Home » » GAMBAR - AINAN TASNEEM KEMALANGAN

GAMBAR - AINAN TASNEEM KEMALANGAN

bogelPENYANYI yang terkenal menerusi lagu Aku Suka Dia, Ainan Tasneem dikatakan telah mengalami kemalangan kereta sewaktu

melalui lebuhraya NPE (New Pantai Express Highway) sekitar jam 2.30 petang semalam.
Menurut  Ainan Tasneem, sewaktu kemalangan berlaku, dia dan teman baiknya dalam perjalanan menuju ke Bandar Tasik Selatan dan secara tiba-tiba kereta yang dinaiki mereka bertembung dengan sebuah kereta dari arah belakang.
  Kejadian semalam di lebuhraya NPE. 21 Julai around 2.30 pm. Alhamdulillah…. Nothing happen to me and my bestfriend. Cuma sekarang setiap urat dekat badan terlalu sakit dan banyak lebam akibat impact yang terlalu kuat.

    We were on our way to Bandar Tasik Selatan. Bertembung dengan kereta belakang yang nak ke kanan waktu kita orang nak masuk ke simpang kiri. Kereta dua-dua dalam keadaan yang sangat laju.

Ainan turut melahirkan rasa syukur kerana terselamat daripada kemalangan tersebut, akan tetapi dia akui masih lagi trauma.
Dalam kereta berasap dan airbag semua keluar. Alhamdulillah tayar kereta terkeluar dari tempat tayar so besi tu tersekat dekat longkang. Kalau tak, kereta memang terus akan menjunam ke tepi gaung sebelah tu je.

    Nauzubillah. Alhamdulillah Allah masih bagi nyawa untuk kami bernafas… To people out there, please.. Drive safely. Sayangi nyawa anda. Ainan trauma kejap :( Sampai sekarang masih teringat ingat apa yg berlaku semalam. Tq Allah for giving us chance to live.
Takziah diucapkan buat Ainan dan diharapkan agar penyanyi ini akan cepat sembuh serta dapat jalankan aktiviti hariannya seperti biasa

Sumber

No comments:

Post a Comment

Popular Artikel dari AC

Iklan Berbayar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...